Höstresan till Göteborg

Höstresan gick i år till Göteborg. En välfylld buss åkte på fredagsmorgonen till Gyllene Uttern i Gränna för att inmundiga en mäktig frukost.

Glada i hågen kommer vi till Göteborg och får vara med om ett studiebesök på Casinot, mycket intressant att se alla möjligheter till vinst o förlust. Efter en stunds vila på em besökte vi Seglarkrogen och serverades en meny som man kan drömma om i flera månader.

Kvällens Show var ingen mindre än Magnus Uggla på Rondo som också avslutade en lång dag, trots detta samlades gänget från Ydre att diskutera dagens lyckade program. Lördagen var egen strövdag i Göteborg innan hemresan på em.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer