Klockaregården

När Ydre Näringsliv hade sitt första medlemsmöte för året så fylldes Klockaregården till sista plats. Det skrattades mycket o hjärtligt kring borden, som för kvällen dignade av äkta danska smörrebröd som värdparet Britta o Kristian Lunn stod för.

Mest skyldig till kvällens alla skratt var inbjudne författaren och läraren Johan Birath som bjöd på  en synnerligen animerad betraktelse kring företagande och kreativitet.

Ett program för första halvåret presenterades av ordf. Tomas Johansson, kommande medlemsmöte är Kinda-Ydre Sparbank värd för. I slutet på mars är det sedvanligt årsmöte med underhållning, god mat och Årets Företagare 2013 hyllas. Det kommer att genomföras resor till NordBygg o Turistmässan i Göteborg. Inbjudningar till detta är på gång ut.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer