Medlemsmötet i Norra Vi

Inte blir allting som man tänkt sig alltid.... Men det kan bli bra nog ändå!
Medlemsmötet i Norra Vi var tänkt att ta oss på en liten rundvandring i omgivningarna men vädrets makter var inte riktigt med denna kväll. Det blev ändå en gemytlig och givande stund där Stig Sundqvist gav oss en inblick i hur företagsamheten varit i Tullerumstrakten ett antal decenier tillbaka. Varierande verksamheter och intressanta människor har verkat där.


Jenny Johansson informerade också om sitt projektarbete med att stimulera och hjälpa unga företagare, som har tagit fart i Ydre och Kinda. Under kvällens fikastund fick vi föreningsinformation och chansen att umgås i en av Tullerumsbornas renoverade bygdegård.
 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer