Välkommen till Ydre Näringsliv

I Ydre finns ett stort antal företag och entreprenörer, allt ifrån stora verksamheter med många anställda till enmansföretag. Bygden har också ett starkt och levande förenings- och kulturliv med egen teaterverksamhet, kreativitetshuset Lyan och Bio Kulturverkstan samt flera idrottsföreningar. Den samlade kreativitet och entreprenörsanda som finns i vår bygd har stor betydelse för vår kommuns utveckling och framtid. Denna kraft vill vi i Ydre Näringsliv ta tillvara och förstärka.

Ydre Näringsliv arbetar aktivt med att stärka samarbetet mellan olika aktörer och förbättra och utveckla näringslivsklimatet i vår kommun, men vår verksamhet omfattar också engagemang i intilliggande regioner och kommuner. Vi är engagerade i frågor som arbetsmarknad, ungdomars möjligheter i kommunen och glesbygdsutveckling som är avgörande frågor för fortsatt tillväxt i Ydre.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer