Årsmötet 2012

Ett 75-tal företagare samlades en marslördag för ett årsmöte på Wärdshuset i Österbymo. Sedvanliga mötesförhandlingar följdes av utdelning av ”Årets Företagare”-pris. Detta år tilldelades priset Tommy Johansson som driver ett skogsentreprenadföretag Norra Vi skogsentreprenad AB med ca 14 anställda.
 

När mötet var avklarat stod en vårbuffé uppdukad och vi lät oss väl smaka! Filéer av olika sorter med goda gratänger och sallader efterföljdes av kaffe och tårta. Av sorlet och ansiktsuttrycken att döma var humöret mycket gott. Det pratades och skrattades kring borden. I ett hörn var ett bord uppdukat med rikligt med lotterivinster som generösa företagare bidragit med. Chansen var stor till att gå hem med en liten vårpresent!

Stor stämningshöjare denna kväll var kvällens underhållare Jack Wresijk med otroligt duktig gitarrist Love Tholin. Prat varvades med musik och publiken kände nog igen de flesta visorna men fick också lära känna historien bakom.

Alltså ett mycket trevligt årsmöte och socialt umgänge för bygdens företagare att lägga till handlingarna!
 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer