Besök hos Stiga i Tranås

Medlemsmötet sista onsdagen i februari besökte vi Stiga i Tranås. Vi blev mottagna av Åke Ivarsson som pratade om Stigas historia och dess tillverkning från begynnelsen och fram tills idag. Deras största produkt idag är ju åkgräsklipparen. Dom har flera produkter bakom sig såsom pingisbord och racket, hockeyspel och vapen. Vi blev guidade genom en enormt genomtänkt produktionslinje. Åke berättade också att man arbetar efter principen QTC, vilket betyder kvalitet,tid och kostnad, som deras ledord i verksamheten. Ett mycket imponerande besök och en uppskattad visning av en högst uppdaterad och personaleffektiv industri.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer