Februarimöte på Ryzätra

En skara på 25-tal medlemmar samlades en månljus kväll i Rydsnäs för att lyssna till information av Håkan Thudén som arbetar med Coop-tjänst, ett slags kooperativ som verkar för att försätta långtidsarbetslösa i ett socialt företagande. Ett sätt att hjälpa i gång personer som står längst bort ifrån arbetsmarknaden av olika orsaker. Verksamheten har funnits några år i Östergötland och de växer vartefter. Håkan efterlyste samarbete med bygdens förtag och håller gärna en öppen dialog.


Urban Beinö visade medlemmarna hur man gör sin egen sida på Ydre Näringslivs hemsida. Varje medlem har möjlighet att presentera sitt företag i ord och bild på den sajten. Under tiden en del medlemmar tog chansen att få hjälp av Urban med den saken , så passade övriga på att ta en god kvällsmacka med Italienska smaker och umgås över en kopp kaffe."

 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer