Höstresa Stockholm 2012

Det är tidig novembermorgon när en fullsatt buss med förväntansfulla resenärer for iväg mot huvudstaden för att under några dagar umgås och insupa storstadspuls.

Första stoppet för ”tankning” gjordes på Löfsta slott söder om Norrköping, där slottsfrun dukat upp en frukost som snarast liknade ett mindre julbord. Välmatade fortsatte vi till Stockholm för att att möta upp Emma Löfdahl- Karlsson utanför riksdagshuset. Hon är riksdagskvinna för folkpartiet och sitter i socialförsäkringsutskottet och var våran guide för dagen. Besök på riksdagen innebär först en passage genom husets säkerhetsavdelning där alla fick genomgå liknande kontroll som flygplatser har. Lyckligtvis klarade alla detta galant! Emma lotsade oss genom denna djungel av gångar och berättade om gamla och nya byggnader som riksdagsledamöter genom åren passerat. I den ena efter den andra salen har beslut diskuterats som troligtvis påverkar oss där vi är idag. Förmodligen var det många som ändrade uppfattning om politikers arbete efter den inblick vi fick i deras vardagsarbete ….och ingen verkade vilja byta med Emma!!!

Efter incheckning på hotellet var det fritt för var och en och inta ryggläge och ladda för en kväll på Cirkus. Där skulle en energifull 60-åring ta oss tillbaka genom sitt rockartistliv och locka oss till många applåder och också ryckas med i igenkända låtar. Tomas Ledin bjöd verkligen på Showtime!! God 3-rätters meny, medryckande musikupplevelse, trevligt sällskap, ja vad mer kan man önska en fredagskväll?

Lördagen kunde var och en spendera efter eget önskemål. Sovmorgon, hotellfrukost och tid att flanera på Stockholms gator i början på adventstid och julskyltning, ja, det kunde man göra denna ”dagen efter”, till bussen på eftermiddagen sedan tog oss hem till Ydrebygden igen.


 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer