Höstresa till Malmö nov-11

En tidig fredagsmorgon klev ett 50-tal resenärer på bussen i Ydre för att få uppleva en helg i Malmö. Vädrets makter var inte riktigt med denna dag, men trots fuktig kyla och snålblåst upplevde vi en härlig morgonbuffe på Hooks herrgård några mil söder om Jönköping.

Väl nere i Malmö väntade ett besök på Nordens högsta bostadshus, nämligen Turning Torso. En ,bokstavligt talat, skruvad upplevelse! En byggnad  som består av nio kuber vit marmor förbundna av en “ryggrad” som vrider sig i 90 grader från botten till toppen…. och vi var på toppen!! En resa i hiss 53 våningar på 38 sek. Hissnande!!! Där blev vi mottagna med fika och rundvandring. Utsikten var inte den bästa denna dimmiga dag.


Turning Torso.

Efter några timmar på egen hand väntade en show på Amiral med mat och Robert Gustafsson som fullkomligen sprutade energi 11/2 tim. Skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång.
Dag 2 visade sig Malmö från en bättre sida med solsken. Denna stad får en nästan att känna sig utomlands med sin speciella arkitektur. Efter en dag med egna upptåg och kanske julshopping, bar det hemåt igen…och vi lämnade Malmö i rättan tid innan stormen drog över sydSverige.


Utanför Amiralen i Malmö - Robert Gustafssons jubileumsshow.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer