Julgröt på Kalvefalls krog


En mörk novemberkväll samlas en stor skara företagare i Kalvefall för att stressa av i lantlig miljö och njuta julsmaker.

Först tog Pär Fransson ordet och redogjorde för det ekonomiska läget i kommunen, och som sekond fick Urban Tordsson avlägga lägesrapport vad gäller byggnationerna i Österbymo tätort just nu. Vi kan konstatera att nya förskolan blir “uppgraderad” och ändamålsenlig efter lång väntan. Likaså trygghetsboendet. Ungdomsbostäder är också på gång.

Karl-Evert Hagström konstaterade också att uppropet till Ydreborna om den dåliga mobiltäckningen har resulterat i besök av mobilleverantörer som förhoppningsvis medför förändringar till det bättre framöver! Det gynnar hela bygden! Bra jobbat Karl-Evert!

Efter en stund spred sig “juliga” dofter från köket och fram på bordet dukades det upp julgröt från himlen och skinka så god , så god!! Under sorl och mumlande pratades det runt borden medan förningen la sig till rätta.
God Jul!


 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer