Mantorps travbana

Det var full aktivitet på den nyhyvlade banan när medlemmar från näringslivet i Ydre klev av bussen precis intill och möttes av marknadsansvarige Lars Gutke.

Denna pratglade prick gav information om travbanan och dess historia. Mantorp är 4:e största travbanan i Sverige.Den omsätter mycket pengar en spelkväll.Lars uppmuntrade oss, och påtalade möjligheten för företagare till att gå ihop och ”köpa” ett lopp och samtidigt marknadsföra sig och ge sina kunder/anställda en trevlig eftermiddag/kväll på Mantorp. Kvällen var enligt honom full med intressanta lopp och generös som karlen var, gav han frikostigt tips på kvällens ”heta” hästar.(Vilka senare under loppen visade sig starka men inte tillräckligt för att först passera mållinjen tyvärr..)

Samlingen fortsatte sen upp till resturangen för förtäring och äta en god bit mat.Under tiden resonerades det kring borden hur satsningarna skulle fördelas.Undertecknad hade innan resans gång bestämt en maxsumma denna kväll (vilken hölls!) men trots tips och resonemang så gick totalen inte riktigt ihop sig vid hemresan.......
 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer