Medlemsmöte hos Ydregrinden

Det är alltid intressant att komma på besök hos andra företag i bygden. Inget undantag denna gång då vi var på Ydregrinden där man tillverkar stallinredning för nötkreatur och häst och bygger upp stallar från första spadtaget till slutbesikting för sina kunder.

Vi har väl alla passerat Rydsnäs åtskilliga gånger och undrat över verksamheten på höjden. Jo,visst, vi har sett att de byggt ut men inte visste vi att de köpt till byggnader för logistikhantering. Det känns inspirerande att höra att Ydreföretag expanderar och att efterfrågan ökar på bygdens produkter. Extra kul var det att höra av företrädare för företaget Eilert och Sture Andersson, att man inte har någon robotsvetsning utan allt sker manuellt, och det av flera anledningar. En sån stor produktion och man värdesätter kvaliteten och det hantverksmässiga så högt att man väljer bort morden teknik, ja det är imponerande.

Efter en rundvandring i gamla och nybyggda lokaler fick vi en presentation och genomgång av VD:n Ulf Alexandersson för dagsläget i deras verksamhet.
 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer