Medlemsmöte på Rally Kart banan i Asby


Olika temperament visade medlemmarna när de på vårens sista medlemsmöte möttes på Rally Kartbanan i Asby. Någon lugn, någon osäker och ett antal med aggressivare framtoning. Det var dock ingen tävlan utan ett roligt inslag på en vårträff där företagarna kunde umgås under trevliga former.

FIXET stod för fika och kvällens värdskap och de berättade även lite om deras företag och verksamhet. Ett holländskt par som startade en verksamhet med inriktning på utförande av olika tjänster till fritidsboende i bygden .De har också uthyrning av stugor. Rally Kart bilarna köptes i fjol från Aneby och sedan anlades en bana intill Asby Alpinas backe.

Hungriga magar mättades av hamburgare från Ydrekötts grill. Tomas gav senaste informationen av vad som fortlöpande händer under föreningens vingar. Bättre väder en sådan här kväll kan man knappas få.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer