Medlemsmöte Samuelssons Buss Hestra

Vid april månads medlemsmöte träffades ett 20-tal företagare i Hestra för att få se Samuelssons Buss/Hagströms Safaris verksamhet. De fick “Årets Företagare”-pris och det kändes spännande att få lyssna till deras tankar och framtidsplaner för företaget.
I dec-05 köptes företaget av Anniki & Karl-Evert Hagström och har alltjämt vuxit, så vida att man i maj 2010 började bygga till garaget bredvid fastigheten man förvärvat. De övriga lokalerna innehåller personalutrymmen och man har också startat en secondhandaffär, vars inkomster oavkortat går till New Life Missions verksamhet nere i Kenya. Det är dit som Anniki arrangerar resor genom Hagströms Safari.
Karl-Evert berättar att man har fått en upphandling med JLT (Jönköpings Länstrafik) för att köra stadstrafik i Tranås i 10 år, vilket redan påbörjades förra året. Inköp av tillräcklig busspark behövdes och i företaget arbetar nu 6 heltidsanställda och timvikarier vid behov.
Under kvällen kunde vi höra uttrycket “Det var bara bra alltihop” komma ur Karl-Everts mun när han pratade om förvärvet av fastigheten i Hestra. Man kan tycka att det är en märklig kombination av verksamheter, men å deras sida…så hänger ju allt ihop!
Tack för gästfriheten!

 

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer