Medlemsträff på Ydre Wärdshus med Kinda-Ydre Sparbank

En höstkväll i pengarnas tecken blev det för 20-talet företagare som slöt upp då Kinda-Ydre Sparbank stod som värdar för septemberträffen. Den nya VD:n på banken Johan Widerström presenterade sig och pratade om banken och dess framtidstankar. Bankens försäkringsrepresentant, Gunvor Meurling, redogjorde också kort om vad banken har att erbjuda för att skydda företagare och anställda på bästa sätt.

 
Under dessa träffar ges möjlighet för medlemsföretag att presentera sin verksamhet vilket Lundbergs Ekonomikontor i Torpa, tog chansen och gjorde denna kväll. Kent Lundberg bedriver redovisningsbyrå som varit så efterfrågad på sistone att de fått tillsätta ytterligare en medarbetare och framgenom behöver lokaler i centralorten. 
 
Vi fick även ett ansikte på kommunens nya Turist-& Näringslivshandläggare Malin Gumaelius.Det var en positiv input denna kväll, vilken även bankens företrädare försökte förmedla vad gäller framtiden. God landgång och kaffe med kaka bjöds även de närvarande på.
BilagaStorlek
Bankcefen.JPG38.45 kB

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer