Sprängsbo Trollmarker

Augustimöte i Sprängsbo-Trollmarker

Ett femtontal medlemmar hade slutit upp för att få chansen att lära känna förtaget Trollmarker . Ann-Charlotte och Reinhold Petri tog emot och presenterade sitt företag, ett turistföretag med holistisk grundsyn.Förtaget tar emot gäster som vill ha en upplevelse i enlugn och lantlig miljö.Man kan rida, äta gott, få en SPA-mix som man själv bestämmer, göra tester på sin hälsa bl a och allt detta i en vacker bygd!Paret påpekar att själva upplevelsen värderas högre än att hålla en hög boendestandard.Medlemmarna fick, förutom prova på hälsotestet och umgås till gott fika, en kort presentation av dels nya Turistansvarig på kommunen Lars Bengtsson och Sara Wennerbo som tagit över Hälsokällan i Österbymo.

 

Här testas hälsoprofilen.

Starta företag/jobba i Ydre

Det finns en stor bredd när det gäller verksamhet i Ydre. Vi hjälper dig att komma igång, skaffa kontakter och bygga nätverk. Söker du jobb, eller är du företagare och söker personal så hjälper vi gärna till.

Kontakta styrelsen

Har du en bra idé?

Går du runt med en god idé? Dra dig inte för att höra av dig. Kanske kan vi hjälpas åt att utveckla den.
Vid nästa årsmöte kommer vi att dela ut ett litet pris till den bästa idén.

Skicka ett mail till: tomas.ydre@telia.com

Bli medlem!

Gå med och hjälp till att påverka det lokala näringslivsklimatet. Lär känna kollegor och skaffa nya samarbetspartners. Alla är välkomna. Ingen är för stor eller för liten.

 
Bli medlem redan idag!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer