Information om medlemsmötet den 25 jan.

Årets första medlemsmöte var ett besök på Ydreskåp där Vd:n Kenneth Dietz visade oss runt och berättade om verksamheten, tillverkning av skåp, montering av påbyggnationer ex. flak och skåp på chassi och lätta lastbilar. Finns standardskåp men går även att få i helt kundanpassat utförande.
Just nu söker dom fler montörer, vid intresse läs mer på länk >>

Vi avslutade med fika från Ryzätra Lunch & Catering och ordförande Tomas berättade om vad som komma skall, bland annat en föreläsning i februari, årsmöte 11/3, 29/3 myndighetskväll, april småföretagarnas kväll och i maj ett studiebesök om elektronik.

Kvällen i bilder

bildspel_2
bildspel_3
bildspel_4
bildspel_5
bildspel_6
bildspel_7
bildspel_8
bildspel_9
bildspel_10
bildspel_11
bildspel_12
bildspel_13
previous arrow
next arrow
Shadow
Information om medlemsmötet den 25 jan.