Information om medlemsmötet den 1 juni

Medlemsmöte hos Torpöns Färjeläger

Vi välkomnades av Robin Samii på Torpöns Färjeläger, som berättade hur han med familj övertog företaget och hur den bedrivs.

Sedan fick vi alla, cirka 30 personer, jättegod mat som var hamburgare med strips eller Torpöns tallrik som bestod av lax, räkor, sparris och färskpotatis, serverades även “gofika” efter maten.

Peter Sterne och Carl-Erik Andersson berättade sedan om företagshistoriken av Torpöns Färjelägers uppkomst, som bland annat uppkom av en glass i Sörping.

Avslut från styrelsen, om bland annat, att Ydre Näringsliv kommer finnas med på “Momarken” lördag den 4/6 klockan 9–15.

Detta är sista medlemsmötet innan sommaruppehåll. Mer information om hösten kommer senare!

Kvällen i bildspel

extrior_3
Robin Samii
samtal
lax
hamburgare
efterratt
mat
Fikasamtal
par
Peter Sterne och Carl-Erik Andersson
ordforande
extrior_1
extrior_2
extrior_4
previous arrow
next arrow
Shadow
Information om medlemsmötet den 1 juni