Information om medlemsmötet den 27 mars

Medlemsmöte hos BQ Form AB, Rydsnäs onsdag den 27 mars

Ett välbesökt och uppskattat medlemsbesök på BQ Form AB.
Vi bjöds även på god smörgåstårta o hallonrutor från Asby Lanthandel AB.
Tack till Louise o Peter som guidade oss runt o svarade på allehanda frågor.

Om företaget
Vi startade vår verksamhet 1998 och är ett familjeägt företag. Även om företaget är ungt finns ett stort kunnande när det gäller material och formpressning. Visst är det bra att ha en historia men det är än viktigare att titta framåt och vara beredd att möta framtiden. Därför har vi nyligen gjort en rejäl satsning och byggt till våra lokaler med ca 800 m2. Detta ger oss möjligheter att i större utsträckning lagerföra vissa produkter och utöka vår produktion både vad det gäller formpressning och bearbetning.

Bilder från kvällen som kan öppnas i eget fönster för större format

Information om medlemsmötet den 27 mars